Strømsgodset Musikkorps fikk Drammen kommunes kulturpris for 2018

Thor Sydtskow og Heidi Skogholt mottok prisen av Ordfører Tore Oppdal Hansen. Foto: Thore Alnes DT

På selveste 17.mai fikk vi tildelt Drammen Kommunes Kulturpris for 2018! I begrunnelsen fra juryen ble det blant annet sagt at Strømsgodset Musikkorps er en kulturaktør i bybildet som stiller opp med opptredner som drillopvisninger, marsjparader og konserter gjennom hele året. Vi er veldig stolte og ydmyke over å ha mottatt denne prisen.

Tusen takk til alle som støtter oss og som trofast følger oss i løypene på 17.mai og står som tilgjengere under våre årlige drilloppvisinger. Dere er grunnen til at vi legger ned mange timer med øvelser.

 

Korpset har siden 1994 satset på bevegelse til musikk. Dette har blitt et begrep vi lever etter. Kontakten med publikum er viktig for oss, og vi føler at denne formen for underholdning er noe publikum setter stor pris på. Hvert år blir det skrevet ny drill og nye bevegelser og trinn til musikken vi bruker. 

Dette har gitt oss mange gode musikk og showopplevelser i både inn og utland.
Vi har klart å etablere oss som et bruks og oppvisningskorps i Drammensregionen. Med produktet/varemerket Strømsgodset Musikkorps har vi klart å treffe både publikum og oppdragsgivere, dette er noe korpset synes er utrolig gøy og givende.

Hovedgrunnen til at korpset har lyktes med dette er enkelt:
Vi har våget å spesialisere driften til å bli et marsj- og showkorps, vi har etablert arrangementer som involverer lokale aktører, lokalt publikum og samtidig funnet spennende oppdrag og konkurranser utenlands. Vi håper fremtiden vil gi oss muligheter til flere gode musikk og showopplevelser.

Ønsker du å ta kontakt med oss, benytt post@stromsgodsetmusikkorps.no

Siste nytt!

Det er laget en felles kalender med alle aktivitetene til korpsene i Amatørkorpsringen. (trykk på bildet så kommer du direkte til denne kalenderen)