Korpset har siden 1994 satset på bevegelse til musikk. Dette har blitt et begrep vi lever etter. Kontakten med publikum er viktig for oss, og vi føler at denne formen for underholdning er noe publikum setter stor pris på. Hvert år blir det skrevet ny drill og nye bevegelser og trinn til musikken vi bruker. 

Dette har gitt oss mange gode musikk og showopplevelser i både inn og utland.
Vi har klart å etablere oss som et bruks og oppvisningskorps i Drammensregionen. Med produktet/varemerket Strømsgodset Musikkorps har vi klart å treffe både publikum og oppdragsgivere, dette er noe korpset synes er utrolig gøy og givende.

Hovedgrunnen til at korpset har lyktes med dette er enkelt:
Vi har våget å spesialisere driften til å bli et marsj- og showkorps, vi har etablert arrangementer som involverer lokale aktører, lokalt publikum og samtidig funnet spennende oppdrag og konkurranser utenlands. Vi håper fremtiden vil gi oss muligheter til flere gode musikk og showopplevelser.

Ønsker du å ta kontakt med oss, benytt post@stromsgodsetmusikkorps.no

Siste nytt:

Sprek 110-åring!

Vi fyller faktisk 110 år i år. Hurra for oss! Vi går for minst 110 år til!


Høsten er over oss og vi holder oss til inneøvelser. Men vi er allerede i gang med å jobbe med drillprogram for neste år. Vi har hatt to åpne dager nå etter sommerferien. Noen tilskudd kom til, men vi er hele tiden åpne for å ta i mot flere medlemmer. Sving innom oss en tirsdag hvis du er nyskjerrig :). 

I år skal vi endelig få på plass Amatørkorpsringens høstkonsert igjen. Lørdag 22. oktober samler vi flere av byens korps til en liten uhøytidelig konsert på Marienlyst skole. Hjertelig velkommen. Nærmere informasjon kommer. Som vanlig vil det bli kiosk med både kaker og kaffe. Velkommen til en hyggelig høstsamling. 

_________________________________________________________________________________________________________________

Terminliste

Vår terminliste er oppdatert!