Korpset har siden 1994 satset på bevegelse til musikk. Dette har blitt et begrep vi lever etter. Kontakten med publikum er viktig for oss, og vi føler at denne formen for underholdning er noe publikum setter stor pris på. Hvert år blir det skrevet ny drill og nye bevegelser og trinn til musikken vi bruker. 

Dette har gitt oss mange gode musikk og showopplevelser i både inn og utland.
Vi har klart å etablere oss som et bruks og oppvisningskorps i Drammensregionen. Med produktet/varemerket Strømsgodset Musikkorps har vi klart å treffe både publikum og oppdragsgivere, dette er noe korpset synes er utrolig gøy og givende.

Hovedgrunnen til at korpset har lyktes med dette er enkelt:
Vi har våget å spesialisere driften til å bli et marsj- og showkorps, vi har etablert arrangementer som involverer lokale aktører, lokalt publikum og samtidig funnet spennende oppdrag og konkurranser utenlands. Vi håper fremtiden vil gi oss muligheter til flere gode musikk og showopplevelser.

Ønsker du å ta kontakt med oss, benytt post@stromsgodsetmusikkorps.no

Siste nytt:


Våren er praktisk talt her. Endelig kan vi møtes OG øve slik vi pleier. 

Det har vært en lang "Koronaperiode" uten mulighet for å øve eller vise oss frem. Men nå er vi endelig i gang! Det gledes stort over at det ligger an til at det blir 17.mai slik vi kjenner det. Det betyr at vi har masse trening foran oss. Sjekk gjerne ut terminlista vår. 

Vi sees og høres ganske snart :)

_________________________________________________________________________________________________________________

Terminliste

Vår terminliste er oppdatert!