Korpset har siden 1994 satset på bevegelse til musikk. Dette har blitt et begrep vi lever etter. Kontakten med publikum er viktig for oss, og vi føler at denne formen for underholdning er noe publikum setter stor pris på. Hvert år blir det skrevet ny drill og nye bevegelser og trinn til musikken vi bruker. 

Dette har gitt oss mange gode musikk og showopplevelser i både inn og utland.
Vi har klart å etablere oss som et bruks og oppvisningskorps i Drammensregionen. Med produktet/varemerket Strømsgodset Musikkorps har vi klart å treffe både publikum og oppdragsgivere, dette er noe korpset synes er utrolig gøy og givende.

Hovedgrunnen til at korpset har lyktes med dette er enkelt:
Vi har våget å spesialisere driften til å bli et marsj- og showkorps, vi har etablert arrangementer som involverer lokale aktører, lokalt publikum og samtidig funnet spennende oppdrag og konkurranser utenlands. Vi håper fremtiden vil gi oss muligheter til flere gode musikk og showopplevelser.

Ønsker du å ta kontakt med oss, benytt post@stromsgodsetmusikkorps.no

Siste nytt:

Åpen dag!14. og 21. september inviterer vi til åpen dag hos oss i SMK! Er DU glad i å marsjere og drille, eller rykker det i marsjfoten når du hører korpsmusikk? Da er Strømsgodset Musikkorps stedet for deg. Vi har en drøm om å få noen hornister i rekkene men ALLE er selvsagt velkomne! Vi øver hver tirsdag på Strømsgodset menighetssenter på Grønland i Drammen fra 18.15-21.30 fra disse datoene. (Man er selvsagt også velkommen utenom disse datoene).
Velkommen skal du være 

Har du spørsmål send oss gjerne melding på FB, Instagram eller på epost! 

_________________________________________________________________________________________________________________

Terminliste

Vår terminliste er oppdatert!