Om oss

Korpset har siden 1994 satset på bevegelse til musikk. Dette har blitt et begrep vi lever etter. Kontakten med publikum er viktig for oss, og vi føler at denne formen for underholdning er noe publikum setter stor pris på. Hvert år blir det skrevet ny drill og nye bevegelser og trinn til musikken vi bruker. 

Dette har gitt oss mange gode musikk og showopplevelser i både inn og utland.
Vi har klart å etablere oss som et bruks og oppvisningskorps i Drammensregionen. Med produktet/varemerket Strømsgodset Musikkorps har vi klart å treffe både publikum og oppdragsgivere, dette er noe korpset synes er utrolig gøy og givende.

Hovedgrunnen til at korpset har lyktes med dette er enkelt:
Vi har våget å spesialisere driften til å bli et marsj- og showkorps, vi har etablert arrangementer som involverer lokale aktører, lokalt publikum og samtidig funnet spennende oppdrag og konkurranser utenlands. Vi håper fremtiden vil gi oss muligheter til flere gode musikk og showopplevelser.

Ønsker du å ta kontakt med oss, benytt post@stromsgodsetmusikkorps.no

Siste nytt:

Marius Marius Walaas Brodahl - Ny tamburmajor/marsjteknisk instruktør.

Ny tamburmajor/marsjteknisk instruktør.

Vi har gleden av å presentere dere for vår nye tamburmajor og marsjtekniske instruktør, Marius Walaas Brodahl. 

Marius er 20 år og bosatt i Oslo. Han var en del av HM Kongens gardes 3.gardekompani som hornblåser i 2023. Neste år skal han studere Juss samtidig som han skal være vår nye frontfigur.

Marius er en blid og hyggelig kar som allerede har begynt å finne seg godt til rette sammen med oss. Vi gleder oss til å samarbeide med han! 

Følg med på vår aktivitetskalender. Og ikke glem å følge oss i sosiale medier heller. Du finner oss på både Facebook og Instagram. 

Facebook: https://www.facebook.com/StromsgodsetMusikk

Instagram:  https://www.instagram.com/stromsgodsetmusikkorps/